[轉貼]歡迎來我的line聊天指教(釋大懺法師)

版主: 釋大懺

釋大懺

Re: [轉貼]歡迎來我的line聊天指教(釋大懺法師)

未閱讀文章 釋大懺 »

Bottom post of the previous page:

玄奘大學建校大慈恩寺三壇大戒 1995
我的懺悔堂
己經26年了

圖檔
訪客

未閱讀文章 訪客 »

Tom is still alive.

https://m.youtube.com/watch?v=3Qfw6pon9tA
Tom Jones: Tiny Desk (Home) Concert
釋大懺

未閱讀文章 釋大懺 »

thanks and sorry
訪客

未閱讀文章 訪客 »

Real sorriness comes with a real action.
釋大懺

未閱讀文章 釋大懺 »

You are right. Sam
圖檔
訪客

未閱讀文章 訪客 »

Bad choice!
Let it be!
釋大懺

未閱讀文章 釋大懺 »

You are right. Sam
bad choise
have a new one. please!
圖檔
訪客

未閱讀文章 訪客 »

Keep dreaming.
Sorry for the disturbance.
釋大懺

未閱讀文章 釋大懺 »

not at all. Sam.
Nice to meet you.
see you soon.
訪客

未閱讀文章 訪客 »

See U around!
Take care!
釋大懺

未閱讀文章 釋大懺 »

Ok.
Where there is a will, there is a way.
Good Luck.
Dhammachanda
圖檔
回覆文章